GOTTHARD DORO
10.06.17
Midaledare rock
Dee Snider DIRKSCHNEIDER
11.06.17
 
 
 

Dee Snider яде 6 часа преди участие, Udo набляга на желирани бонбони и шоколад, Gotthard не искат да ползат пластмасови прибори, а в екипа на Doro залагат на рибата

Село Могилово се готви да посрещне световни и български групи, както и много почитатели на рок музиката, които на 9, 10 и 11 юни ще са част от първия фестивал в долината на виното.

 

„За правилното протичане на един фестивал е много важно да се спазят изискванията на групите, защото именно някой дребен детайл може да обърка участието и да има ненужно напрежение“, разказват от Bulgarian Live Music.

 

Сред изискванията на групите за фестивала прави впечатление, че всички разчитат да имат на разположение кафе и чай през цялото време, пресни плодове и зеленчуци и обилно количество българска бира и вино. Специално за тях от Мидалидаре са подготвили вината Midalidare Sauvignon Blanc Premium Selection 2016, Midalidare SeeS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2016 и Midalidare Grande Cuvee Merlot & Malbec & Cabernet Sauvignon 2013. В екипа на Dee Snider има двама вегани, заради които ще се подготвя специална храна. Самият Dee иска да яде паста с пиле шест часа преди участието си и държи да има специален килим за йога. От екипа на Udo наблягат на сладкото - имат изискване за желирани бонбони, течен шоколад и смутита. Вокалът на Gotthard иска да има специална стая за подготовка преди участието си, а целият екип на групата е загрижен за природата и не иска да ползва пластмасови прибори. От екипа на Doro искат задължително да има прясна риба на скара и с всяко ядене да има хляб.