GOTTHARD DORO
10.06.17
Midaledare rock
Dee Snider DIRKSCHNEIDER
11.06.17
 
 
 

Горящ герб на Midalidare, Rock In The Wine Valley посреща феновете в Могилово

Горящ герб ще посреща феновете на рок музиката по време на Midalidare, Rock In The Wine Valley на 9, 10 и 11 юни в село Могилово. Впечатляващата изработка е част от поредицата съоражения, които са създадени специално за фестивала и нетрадционното пирошоу. Автор на новия герб и различните акценти от метал и дърво е скулпторът Илия Бояров. „Всичко това е изработено за близо 60 дни. Във фестивалната зона ще видим факели с щитове, а на входните арки - два каменни релефа заедно с букви Midalidare, Rock In The Wine Valley”. Бояров допълва, че е имал пълна свобода в създаването на концепцията: “Исках да развия прекрасното лого, което Мидалидаре има, като използвам всичко от него - да го разглобя на съставни части и след това да

започна да го събирам в различните композиции“.

 

14-метрова сцена ще даде възможност на Dee Snider, UDO, Gotthard и Doro Pesh да се развихрят като поставят начало на нова традиция в долината на виното. „Озвучителната техника на бандите може да бъде сравнявана единствено с Ролс Ройс сред автомобилите“, коментират от екипа на феста.

 

Предложенията на кетъринга в Midalidare, Rock In The Wine Valley предлага бира и вино, но също ще изненaда посетителите. Ребърца по тайна рецепта, които се приготвят в продължение на 12 часа ще изкушават всеки, който иска да предизвика сетивата си в тридневното рок преживяване.