midalidare rock 2022
BEYOND THE BLACK НА MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY
Shakra и The Broken Ravens също се включват на тазгодишното издание на фестивала
BEYOND THE BLACK ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
Beyond the Black, които свириха на мача на Кубрат Пулев с Дерек Чисора през май 2016 в Германия, идват за първи път в България на Midalidare Rock In The Wine Valley. Немската симфоник метъл банда е подгрявала на групи като Aerosmith, Korn, Scorpions, Saxon, както и са били част от Wacken Open Air.

Освен тях към фестивала в долината на виното се включват и рокаджиите от Швейцария, Shakra, които също за първи път ще посетят България. Групата е на сцената от 25 години. „Много съм горд и благодарен, че ни има вече 25 години. За тези, които имат представа колко е трудно да съществуваш като рок банда е ясно какво означават толкова много години. Лично аз съм готов за следващите 25", споделя китаристът на групата Thom Blunier.

Line Up-a на фестивала се допълва с шотландците от The Broken Ravens, които бяха и на първото издание на фестивала през 2017 година.

Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите са:
Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake - 80.00 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.© All Right Reserved. Midalidare Rock 2021
e-mail us: rock@midalidare.bg
Made on
Tilda