Midalidare Rock 2024 НОВИНИ

ЯСНИ ВСИЧКИ ГРУПИ ЗА ГОЛЯМАТА СЦЕНА

ЯСНИ ВСИЧКИ ГРУПИ ЗА ГОЛЯМАТА СЦЕНА НА MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY 2024

Голям екран за финала на Европейското по футбол
Ясни са всички групи, които се включват на голямата сцена в тазгодишното издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Наред с хедлайнерите Deep Purple, Mr.Big и Accept ще видим още 13 световни банди. Последните две групи, които се включват ще са в последния ден на фестивала. Това са The Silent Wedding и Soundtruck.
Екипът на фестивала вече работи и по програмата за малката сцена.

The Silent Wedding

Хеви метъл бандата The Silent Wedding са създадени през 2008 г. Първият им албум "Livin Experiments" е издаден през 2013 г., мастериран от Michael “Miro” Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody и др.) в Gate Studios (De).
Бандата е свирила с Maiden United в две минитурнета в Холандия и Белгия, както и с Threshold в турнето им "European Journey" за 19 концерта в Европа.

Soundtruck

Soundtruck също са създадени през 2008 г. Бандата свири южен хард рок.
Групата е една от най-известните южняшки рок групи в Гърция в момента. Бързо стават известни благодарение на звука и енергията, с които излизат на сцената. Soundtruck имат два издадени албума до момента.
Фестивалът в долината на виното тази година съвпада и с финала на Европейското първенство по футбол, който е на 14 юли. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат кой ще стане шампион, но също така и да се наслаждават на любимата си рок музика.

КУПИ БИЛЕТ

Made on
Tilda