Black Sonic Pearls plays on July 1 2023
Black Sonic Pearls» е алтернативна рок група, създадена през февруари 2020 г., но едва ли можете да назовете членовете на групата „новодошли", въпреки различния произход на всеки в групата, всички членове имат години опит в турнета, на живо и в студио: от бляскави поп телевизионни предавания - до най-големите европейски метъл фестивали.

Споменавайки сиатълската гръндж сцена от 90-те като тяхно основно влияние, групата е еднакво уверена да стъпи на терените на метъл, класически хард рок и дори на стоунър рок

Двата дебютни сингъла на групата „Forsaken By Hope" и „My Denial", миксирани от австралийския продуцент Forrester Savell, бяха издадени през есента на 2020 г. От края на 2022 г. групата работи по дебютния си запис „Sonixomnia" с легендарния американец, носител на 8 Грами продуцент Michael H. Brauer и пусна вече 2 сингъла: И макси-сингълът "I Know Your Name" беше издаден на 4-ата годишнина от смъртта на Chris Cornell на 18 май и е изцяло посветен на паметта му! И един нов, „1000 Whispers", издаден в края на декември 2022 г.
Вземи своя билет:

© All Right Reserved. Midalidare Estate
e-mail us: rock@midalidare.bg
Made on
Tilda