DYNAZTY ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
Шведите от Dynazty идват за първи път в България. Te ще свирят на 30 юни (петък), когато хедлайнери са легендите от Scorpions.
Dynazty са основани през 2007-а в Стокхолм, Швеция, като до момента групата има издадени осем студийни албума. Международният пробив идва с втория им запис "Knock You Down", който с излизането си през 2011 г. ги позиционира на световната рок сцена. Последвалият "Sultans of Sin" от 2012 г. затвърждава добрата посока на групата и тя отбелязва забележителни позиции в световните класации.
С "Titanic Mass" от 2016-а шведите правят следващата логична стъпка в звука на Dynazty, който продължава да еволюира и до днес. Бандата залага на мелодични пауър метъл композиции, добавяйки към тях и симфоничен елемент. Гласовите възможности и сценично присъствие на техния вокалист Nils Molin са забелязани от сънародниците им Amaranthe, които го правят официален член на групата през 2017 г.

Dynazty са:
Nils Molin: вокали
Love Magnusson: китари
Mikael Lavér: китари:
Jonathan Olsson: бас
Georg Härnsten Egg: барабани


Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет!

Вземи своя билет:

© All Right Reserved. Midalidare Estate
e-mail us: rock@midalidare.bg
Made on
Tilda