LACUNA COIL НА MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY
Италианската „готик метъл" банда Lacuna Coil ще изпълнят обещанието си от миналата година и идват за третото издание на фестивала в долината на виното
Отличените с наградата Best Live Act за 2018-а, на Metal Hammer Golden Gods Awards, Lacuna Coil се включват в Midalidare Rock in the Wine Valley 2023. Италианците не успяха да се включат в изданието през 2022, но обещаха да го направят тази година и изпълняват обещанието си.

Най-популярната италианска метъл група има множество награди, сред които Best Live Act през 2018-а на Metal Hammer Golden Gods Awards, Best International Band през 2016-а на Metal Hammer Awards (Германия) и Best Album през 2012-а на Female Metal Voices Fest Award. Основната вокалистка на групата Cristina Scabbia е била специален гост в песни на артисти от ранга на Megadeth, Apocalyptica, Alter Bridge, Tarja Turunen и много други.

Lacuna Coil са създадени през 1994-а година в Милано, Италия и се отличават със своя готик стил и мелодичен женски вокал. Групата е продала над два милиона копия от деветте си студийни албума в целия свят. Последният албум на бандата е Black Anima от 2019-а, който излезе само година след издаването на първата им книга Nothing Stands in Our Way през 2018-а година. „Изключително сме заети. Имахме много концерти между албумите Delirium и Black Anima, издадохме книга и достигнахме до празнуването на 20-годишния юбилей от излизането на дебюта ни. Направихме голяма промяна във визията ни, както и шоуто ни се качи на ново, по-високо ниво", споделя вокалистката Cristina Scabbia.

„Lacuna Coil за група с множество фенове в България и сме сигурни, че чакането ще си заслужава. Те се включват на 01 юли, вторият ден на фестивала. Съвсем скоро ще обявим и хедлайнера за този ден", разказват от организаторите.

Вземи своя билет:

© All Right Reserved. Midalidare Estate
e-mail us: rock@midalidare.bg
Made on
Tilda