СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ ПОСРЕЩАТ JULY MORNING
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Групата ще посрещне July Morning на 1 юли. Те ще се качат на специална сцена на хълма в 5:00 часа сутринта. Рок фестивалът в долината на виното ще се проведе между 30 юни и 2 юли.
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще изпълнят своите добре познати и станали любими на няколко поколения хитови песни. „Миналата година имах честта да представя книгата си по време на фестивала. Бях впечатлен от атмосферата, от мащаба и организацията, от духа, който витае наоколо. Сега идваме заедно с цялата група и за мен е истинско събитие. Това са родните места, магичните и красиви пейзажи на детството ми. Фактът, че звезди от такъв ранг свирят тук е по някакъв начин сюрреален. И много вдъхновяващ. Готвим се за безсънна първоюлска нощ и за един страхотен July morning. Тази година спането на фестивала ще е по-малко", споделя Вълдобрев.


Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет!

Вземи своя билет:

© All Right Reserved. Midalidare Estate
e-mail us: rock@midalidare.bg
Made on
Tilda